fika-fika-fika-fika mera

Jag har varit jätte dålig på att skriva men jag har gjort saker som att fikat med Angelica, fikat med Elin, fikat med mamma, fikat med Rafael, fikat med Danielle, fikat med Simon och ätit glass på ikea med Yee. Så har jag varit på spelkväll på brynäs hemma hos Kristoffer, spelat bowling (kom 4 av 5 möjliga) och fikat lite till.

Ni hör, jag är duktig på det här med att fika.


Anna


jag är tjuren Ferdinan och bloggar är blommorna

Nu har jag läst bloggar i över en timme samtidigt som  jag lyssnat på pulp och varit sugen på vegköttbullar i gräddsås men lingonsylt. Jag är för mätt för att egentligen äta någonting, vi var hem till mormor och åt julmat idag och där så äter man tills det  inte går att äta nå mera.

Jag borde städa rummet men jag ingen lust alls, det har jag aldrig så jag tittar på skönheten och odjuret istället. Bonsoir!



Om jag gifter mig någongång så vill jag gifta mig här inne. 



Anna


Bon Noël !

Igår var det julafton, jag åt en massa gott och fick fina julklappar så som muffinshjärtformer i slikon som man kan ha i ugnen, muffinsformar med prickar och godisar på, förkläde, vegankokbok med cupcakes i, strössel, trevåningsuppläggingsfat för kakor och mer fina saker.

Jag försöökte så gott jag kunde skriva fint på paketen på franska:


i får se vårt kakbord sedan, har inte laddat in de bilderna än.

Anna


Julbaket

Om ni tröttnar på allt mitt bak (genom att det är princip allt vad jag skriver om) så kan ni få titta på Sunes jul, avsnittet då de bakar, underbart ju! Tur för mig så fanns här inga små tomtar som stal pepparkaksdeg och tur för mig så har jag knäckexperter till storebröder, sicken tur va!



Anna


typiskt mig

 Igår när jag hade bakat macarons så lät jag de tre plåtarna med lock och botten vara  kvar i en kall ugn, jag tänkte inte på att de var där inne idag när jag satte på ugnen för att grädda pepparkakorna så nu är de gaska förstörda, allihopa. Plus att de ssmakar ugn, typiskt mig!


Himla typiskt faktist!

Men lyckligtvis så kan jag ju bara baka nya när det mig behagar, med eller utan en rosa peruk.(Ja klart det "make sense" liksom allt vad jag skriver)


Babbsan
nej just fan,
Anna
var det ju...


Pepparhjärtan

Salut!

Idag kan ni kalla mig tomten för jag har köpt julklappar för hela slanten (nästan bokstavligt talat), jag och Angelica har varit på stan hela dagen, fikat och köpt julklappar, sen följde jag med storebror till sjukhuset för att hälsa på min lilla morfar. Jag blir ledsen av att se honom så dålig, fy pyttsan för att bli gammal och för att de nära blir det, fy pyttsan !

Under kvällen har jag bakat stora pepparkakshjärtan till några av mina vänner, vissa är hemliga men ni kan få se två, en ful jag bara skrev Noël (jul på franska) på i brist på ork och fantasi, det var nämligen den sista pepparkakan att bli skriven på. Britney har redan fått sin pepparkaka, bitteerfittan är till en annan kär vän.




Anna


let them eat cake

Tadaa! Titta, mina första macarons ever, mycket bra, mycket goda!

Jag och David tittade nyss på the contract, spännande och lite läskig men bra. Vi skulle åka och hyra film men sen så hittade David denna film i huset, och så blev det.


Anna


julbak

Hej!

Idag har det julbakats hos familjen Eklund, det har gjorts knäck, kola, mozartbollar, skummgodisar, snickerskakor och rosa macarons. Nu hoppas vi att detta inte hinner ätas upp innan julafton.

Lovisa, min brorsdotter var julfin och duktig!




Anna


baka, baka liten chokladkaka

Det är lite klurigt att försöka börja blogga igen utan Paris men det ska gå, jag tycker ju om att blogga satte...

Det tog mig mindre än ett dygn innan den första kakan stod bakad och jag har verkligen sakna att kunna baka med riktigt vaniljsocker, bakpulver och i en ung som inte lutar.



Anna


som alfons åberg

Jag kommer tillbaka och bloggar,

jag ska bara...


RSS 2.0